dinsdag 16 juni 2015

Wij zijn verhuisd!

Verhuisbericht

Onze weblog heeft een nieuwe plekje!

Het Van Helden Relatiegeschenken blog is vanaf nu te vinden op onze eigen website onder http://www.vanhelden.nl/blog


woensdag 3 juni 2015

Succesvol door de zomervakantie - Zomertips

Het zomerweer slaat toe. De stranden zijn te klein en ook de terrasjes zullen druk bezet zijn. Hoe bereikt u uw doelgroep deze zomer? Of het nu gaat om naamsbekendheid, een promotionele stunt of om relaties te versterken, ook in de zomer kunnen uw actie succesvol eindigen. Wij geven u dé zomertips voor 2015.

1.       Altijd en overal online

Het aantal Nederlanders dat dit jaar op vakantie naar het buitenland gaat is enorm gestegen. Bij de keuze van de reis wordt er vaak gekeken naar een verblijf aan het strand, vlak bij het centrum en uiteraard of er WiFi is. Wij willen altijd en overal bereikbaar zijn, ook op vakantie. Dit gaat niet altijd, door bijvoorbeeld een lege batterij. Met de powerbanks en solar chargers kunt u uw mobiel, camera of tablet altijd voorzien van stroom. Handig voor bijvoorbeeld het posten van leuke vakantiefoto’s.

donderdag 30 april 2015

Een onvergetelijke dag met unieke huwelijksbedankjes

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak uw huwelijk compleet en onvergetelijk met unieke huwelijksbedankjes. Relatiegeschenken zijn leuke bedankjes die u kunt personaliseren met de namen van het bruidspaar en/of huwelijksdatum. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw huwelijksfeest een persoonlijke noot. Bovendien zullen uw relaties altijd herinnerd worden aan dit onvergetelijk moment.

woensdag 22 april 2015

Top 5 relatiegeschenken voor de avondvierdaagse

Binnenkort staat de avondvierdaagse weer voor de deur, gelukkig hebben wij de ideale gadgets voor u op een rijtje gezet om u avondvierdaagse nog leuker te maken.
De opvouwbare bidon met uittrek drinktuit is een zeer leuk, handige en sportief gadget. Deze bidon is makkelijk mee te nemen met de avondvierdaagse. U kunt de opvouwbare bidon eenvoudig aan uw riem of tas bevestigen met de karabijnhaak. Als de bidon leeg is kunt u het gemakkelijk opvouwen en in uw tas doen zonder dat die al te veel ruimte inneemt, zo hoeft u niet perse een grote tas mee te nemen tijdens het wandelen van de avondvierdaagse. De bidon heeft een inhoud van 400 ml en is bestendigd tegen de vaatwasser en diepvries. Deze sportieve bidon is in de volgende vrolijke kleuren verkrijgbaar: zilver, lichtgroen, lichtblauw, roze, oranje, geel en wit. U kunt de opvouwbare bidon hier bekijken.

Deze makkelijk mee te nemen Poncho’s in bal vorm is een ideale gadget voor jong en oud voor als het iets minder mooi weer word tijdens de avondvierdaagse. De bal, en de poncho die er in zit, hebben dezelfde kleur. De bal kan je niet alleen in uw tas doen maar ook aan uw tas of broek bevestigen met de karabijnhaak. Zo is de Poncho Ball altijd gemakkelijk mee te nemen. Deze handige en leuke Poncho ball’s zijn verkrijgbaar in de volgende leuke kleuren: wit, geel, oranje, rood, lichtblauw en lichtgroen. Na gebruik kunt u de poncho’s gewoon weer opnieuw gebruiken. U kunt de Poncho Ball hier bekijken.

dinsdag 21 april 2015

Koningsspelen op de lagere school: klaar voor de start?


Nog maar een paar nachtjes slapen, en dan is het zover. Op 24 april vieren we op
talloze lage scholen in Nederland op een sportieve manier de Koningsspelen. Deze aanloop naar Koningsdag is een prima manier om met alle klassen in beweging te komen. En na een gezellig ontbijt op school er een dag vol sport en spel van te maken. Het programma is naar eigen, creatieve invulling samen te stellen. Hulp nodig bij het invullen van de leukste sporten en spelen? Deze 5 ideeën zorgen hopelijk bij wat last-minute, oranje inspiratie.


1. Samen spelen is pas fijn 

Niet elke leerling is even snel of sportief en dat geeft helemaal niet. Zorg ervoor dat de leerlingen in duo’s samenwerken bij bijvoorbeeld het zaklopen, schaken, blik werpen of vangbal. Het koppelen van bijvoorbeeld een leerling uit groep 7 is goed voor de onderlinge samenwerking. Daar waar de kinderen meestal gewend zijn om te concurreren met leeftijdsgenoten wordt de sfeer hierdoor al snel een stuk losser en minder competitief. Nou ja, voor sommige leerlingen dan…
Benoem een jury die is samengesteld uit ouders, leerkrachten en kinderen. En laat hen daarom ook specifiek samenwerking belonen. Door bijvoorbeeld een prijs per onderdeel voor het beste ‘Koningskoppel’.

vrijdag 10 april 2015

Oprichter Dopper stopt pas als de laatste petfles de wereld uit is

De Dopper Drinkfles is al jarenlang één van de populairste geschenken om weg te geven aan relaties. De Dopper staat voor gebruiksgemak en design. Bovendien draagt de Dopper bij aan MVO en ontwikkelingshulp. Maar hoe is dit succes verhaal begonnen en hoe zetten we de boodschap van Dopper voort?

Toen oprichter en eigenaar Everaarts in 2009 een documentaire over plastic afval in de oceanen zag was hij in shock. Hier moest wat aan gebeuren dacht hij. Als een echte ondernemer begon hij met een plan. Bij de aftrap trok hij gelijk een breed publiek door een ontwerpwedstrijd uit te zetten. Het iconische flesje welke ook goed te gebruiken is als drinkbeker werd ontworpen door Rinke van Remortel.

dinsdag 31 maart 2015

Koningsdag op school: kleur(t) het schoolplein (al) oranje?!

Zijn de kinderen en hun ouders op uw school al helemaal klaar voor Koningsdag? Op 27 april is het weer zover: dan viert Nederland Koningsdag. De verjaardag van onze Koning Willem-Alexander is een feest waarbij juist ook lagere scholen oranje mogen kleuren. Hierbij 3 tips om Koningsdag extra kleur te geven dit jaar.

1. Sportieve aanloop; Koningsspelen 

Op vrijdag 24 april vindt de sportieve aftrap van Koningsdag plaats met de Koningsspelen. Elke sportieve activiteit mag, op de eigen school of misschien door een competitie te organiseren met die andere school uit uw dorp of stad.